Újabb vásár érmelléki és partiumi ízekkel, termékekkel

Az Érmelléki Gazdák Egyesületének szervezésében május 14-én és 15-én ismét megrendezésre kerül az Érmellék Ízei és Termékei nevet viselő vásár, amelyen ezúttal is a régió termékeinek és ízeinek kedvelői találhatnak maguknak kedvükre valót. Az esemény helyszíne most is a nagyváradi Nagyvásártér (December 1 park) lesz, az érdeklődőket szombaton és vasárnap egyaránt 10.00 – 19.00 óra között várják a már jól ismert kézművesek és őstermelők.

A kilátogatókat a már megszokott gazdag és minőségi választék fogadja, különféle mézek, mézeskalácsok, natúr szörpök és lekvárok, sajtféleségek, ékszerek, dekorációs termékek, népi ruhák, korondi kerámiák, natúr szappanok és kozmetikumok, levendula termékek, virághagymák, friss zöldségek és gyümölcsök valamint sok más egyedi kézműves, az Érmellékre, és más hazai tájegységekre jellemző termék közül lesz lehetőség választani.

Az Érmelléki Gazdák Egyesületének ezúttal is fontos szempont a helyi termékek népszerűsítése, mert ezzel a vidéki kistermelőket segítik a külföldi behozatallal szemben, és azért is, mert a házi készítésű élelmiszerek sokkal ízletesebbek és egészségesebbek, mint a bevásárlóközpontok felhozatala.

Total
126
Megosztás
Előző bejegyzés

Húsvéti vásár érmelléki és partiumi ízekkel a nagyváradi Nagyvásártéren

Következő bejegyzés

Az erdélyi Ősök Napján jártak az Érmelléki Gazdák

Total
126
Share