Kézműves termékek karácsonyi vására Nagyvárad szívében

Az Érmelléki Gazdák Egyesülete idén is karácsonyi vásárt szervez Nagyváradon, ezúttal az Ady Endre Elméleti Líceum előtti téren, az egykori Majomsziget helyén, december 16-17-én, szombat-vasárnap délelőtt 10 és este 20 óra között.

Az ünnepi készülődés jegyében az immár jól ismert Érmellék ízei és termékei vásársorozat legújabb alkalmán kézműves karácsonyi ajándékokat, fa és kerámia díszeket, használati tárgyakat, egyedi ékszereket, levendula készítményeket, mézet és mézeskalácsot és sok más terméket is első kézből szerezhetnek be a vásárra kilátogató nagyváradiak, illetve minden érdeklődő.

A vásárban ahogyan azt megszokhattuk minőségi termékeket előállító partiumi, elsősorban Bihar, Szilágy és Szatmár megyei kistermelők portékájából válogathatnak az érdeklődők, de Székelyföld is képviselteti magát hagyományos korondi kerámiákkal.

Vásároljunk helyit, támogassuk a kistermelőket, hiszen a valódi minőségi termék csak úgy kerülhet az asztalunkra, otthonunkba, ha támogatjuk az azt előállítókat. Szeretettel várunk mindenkit karácsonyi vásárunkon!

Total
0
Megosztás
Előző bejegyzés

Új helyszínen várja az érdeklődőket a bihari termékek vására

Következő bejegyzés

Január 20-án indulnak ismét a termelői vásárok

Total
0
Share