Húsvéti vásár érmelléki és partiumi ízekkel a nagyváradi Nagyvásártéren

Az Érmelléki Gazdák Egyesülete (ÉGE) április 9-én és 10-én ismét megszervezi Az Érmellék Ízei és Termékei nevet viselő húsvéti vásárt, amelyen ezúttal is a házi termékek ízeinek kedvelői találhatnak kedvükre valót az ünnepi asztalra. A börzére a nagyváradi Nagyvásártéren kerül sor, szombaton és vasárnap 10–19 óra között.

A vásáron többek között kézműves termékekkel, házi készítésű élelmiszerekkel találkozhatnak mindazok, akik a régi húsvétok ízeit, zamatát, hangulatát szeretnék visszaidézni.

Több mint 50 stand várja majd a látogatókat a népszerű vásársorozat újabb nagyváradi állomásán. Ezúttal is a már megszokott gazdag és minőségi választék fogadja az érdeklődőket, akik különféle mézek, mézeskalácsok, natúr szörpök és lekvárok, sajtféleségek, ékszerek, dekorációs termékek, népi ruhák, korondi kerámiák, natúr szappanok és kozmetikumok, levendula termékek, virághagymák, friss zöldségek és gyümölcsök valamint sok más egyedi kézműves, az Érmellékre, és más hazai tájegységekre jellemző termék közül válogathatnak.

Az eseményen ezúttal is jelen lesz Tamási Áron szülőfalujából, Farkaslakáról a Kovács-Kovács kürtőskalács cég, melynek péktermékeiből is lehet majd vásárfiát hazavinni.

Total
55
Megosztás
Előző bejegyzés

Ismét kézműves és termelői vásár várja a nagyváradiakat hétvégén

Következő bejegyzés

Újabb vásár érmelléki és partiumi ízekkel, termékekkel

Total
55
Share