Ismét termelői vásár várja a nagyváradiakat hétvégén

Szeptember 11-én szombaton és másnap, szeptember 12-én, vasárnap is várja a nagyváradiakat (és nem csak) az „Érmellék ízei és termékei” vásár újabb alkalma.  A helyszín ezúttal a Nagyvásártér (Piata 1 Decembrie) lesz.

A népszerű vásársorozat újabb nagyváradi állomásán ezúttal is a már megszokott gazdag és minőségi választék várja az érdeklődőket, akik különféle mézek, mézeskalácsok, natúr szörpök és lekvárok, sajtféleségek, ékszerek, dekorációs termékek, népi ruhák, korondi kerámiák, natúr szappanok és kozmetikumok, levendula termékek, friss zöldségek és gyümölcsök valamint sok más egyedi kézműves, az Érmellékre, és más hazai tájegységekre jellemző termék közül válogathatnak.

Az eseményen két partiumi és két erdélyi megye több tájegységének termelői lesznek jelen, így az érdeklődők Bihar, Szatmár, Kolozs és Hargita megye őstermelőinek valamint kézműves mestereinek keze munkájának gyümölcseit csodálhatják, kóstolhatják, illetve vásárolhatják meg. A szervezők ezúttal is a helyi és kézműves termékeket helyezték a középpontba, a kistérségi értékteremtő munka nívós gyümölcseit tárják az érdeklődők, vásárlók elé.

Az esemény szervezője az Érmelléki Gazdák Egyesülete, valamint a Hegyközi Gazdák Egyesülete, támogatója pedig az Erdélyi Magyar Néppárt.

Total
74
Megosztás
Előző bejegyzés

Augusztus 20-án ismét együtt ünnepelhet Várad magyarsága

Következő bejegyzés

Magyarok kenyere – év végi számvetés

Total
74
Share