Ismét nagyvásár lesz a váradi Szent László téren

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Július 25–26-án az Érmelléki Gazdák Egyesülete (ÉGE) ismét megszervezi az Érmellék Ízei és Termékei nevet viselő kirakodó vásárt, amelyen ezúttal is a házi termékek ízeinek kedvelői találhatnak kedvükre valót. A börzére a nagyváradi Szent László téren kerül sor, szombaton és vasárnap 10–20 óra között. A vásáron szokás szerint kézműves termékekkel, házi készítésű élelmiszerekkel találkozhatnak mindazok, akik a hagyományos zamatokat kedvelik.

Érmelléki borok, méztermékek, friss zöldségek és gyümölcsök, hagyományos népi ruhák, kerámia termékek, levendula készítmények, különböző eljárással készült ékszerek és kiegészítők, ajándék és dísztárgyak, kaktuszok, Érmelléken termelt virághagymák, natúr-kozmetikumok, szörpök és lekvárok várják a vásárlókat.

Az Érmellékről, a Hegyközből, Dél-Biharból, Szatmár, Kolozs és Hargita megyékből (Korond) több tíz standdal várják majd a vásárlókat a kistermelők, a kézművesek. Jelen lesz a nagy népszerűségnek örvendő Kovács-kalács kürtöskalácsos is, Farkaslakáról.

A szervező az Érmelléki Gazdák és a Hegyközi Gazdák Egyesülete, támogató a Bethlen Gábor Alap. A börze ezúttal is a Búzavirág védjegye alatt zajlik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük