Ismét kézműves és termelői vásár várja a nagyváradiakat hétvégén

Március 19-én szombaton és másnap, március 20-án, vasárnap is várja a nagyváradiakat (és nem csak) az „Érmellék ízei és termékei” vásár újabb alkalma 10.00 – 18 óra között.  A helyszín ezúttal is a Nagyvásártér (December 1 park) lesz.

A népszerű vásársorozat újabb nagyváradi állomásán ezúttal is a már megszokott gazdag és minőségi választék várja az érdeklődőket, akik különféle mézek, mézeskalácsok, natúr szörpök és lekvárok, sajtféleségek, ékszerek, dekorációs termékek, népi ruhák, korondi kerámiák, natúr szappanok és kozmetikumok, levendula termékek, virághagymák, friss zöldségek és gyümölcsök valamint sok más egyedi kézműves, az Érmellékre, és más hazai tájegységekre jellemző termék közül válogathatnak.

Az eseményen két partiumi és két erdélyi megye több tájegységének termelői lesznek jelen, így az érdeklődők Bihar, Szatmár, Kolozs és Hargita megye őstermelőinek valamint kézműves mestereinek keze munkájának gyümölcseit csodálhatják, kóstolhatják, illetve vásárolhatják meg. A szervezők ezúttal is a helyi és kézműves termékeket helyezték a középpontba, a kistérségi értékteremtő munka nívós gyümölcseit tárják az érdeklődők, vásárlók elé.

Az esemény szervezője ezúttal is az Érmelléki Gazdák Egyesülete, valamint a Hegyközi Gazdák Egyesülete.

Total
75
Megosztás
Előző bejegyzés

Faültetési bemutatót szervez az ÉGE Nagyváradon

Következő bejegyzés

Húsvéti vásár érmelléki és partiumi ízekkel a nagyváradi Nagyvásártéren

Total
75
Share