Húsvéti vásárt szervez az ÉGE a nagyváradi Szent László téren

Az Érmelléki Gazdák Egyesülete (ÉGE) április 13-án és 14-én ismét megszervezi Az Érmellék Ízei és Termékei nevet viselő húsvéti vásárt, amelyen ezúttal is a házi termékek ízeinek kedvelői találhatnak kedvükre valót az ünnepi asztalra.

A börzére a nagyváradi Szent László téren kerül sor, szombaton és vasárnap 10–19 óra között.

A vásáron többek között kézműves termékekkel, házi készítésű élelmiszerekkel találkozhatnak mindazok, akik a régi húsvétok ízeit, zamatát, hangulatát szeretnék visszaidézni.

Érmelléki borászok, méztermelők, sajtkészítők termékeit és egyéb portékákat lehet majd vásárolni, ugyanakkor házi szörpök, lekvárok, mézeskalács-remekek, savanyúságok, a húsvéti sonkához való tormakészítmények, illetve a már jól ismert kézművesek kerámiatárgyaihoz, húsvéti dekorációkhoz, különleges kézi készítésű ékszerekhez is hozzá lehet majd jutni.

Közel 40 stand várja majd a látogatókat az Érmellékről, Szatmár megyéből, Dél-Biharból, Kolozs megyéből és korondi portékák között lehet majd válogatni vásárfiának valót.

Jelen lesz a híres Kovács-kalács kürtöskalácsos is, ugyanakkor a váradi Queens étterem is finom falatokkal várja majd a téren az érdeklődőket.

A börze ezúttal is a Búzavirág védjegy alatt zajlik.

Az Érmelléki Gazdák Egyesülete

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük