Három napos termelői és kézműves vásár Nagyváradon

A már jól ismert Èrmellèk ízei és termèkei vásársorozat újabb alkalmára kerül sor november 11-13 (péntek-szombat-vasàrnap) között Nagyváradon, a Nagyvásár téren (December 1 park) mindhárom napon 10.00 és 19.00 óra között. A Márton napi vásár szervezője az Èrmellèki Gazdák Egyesülete, támogatója a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

A vásáron ezúttal is elsősorban Bihar megye tájegységeinek termelői várják a tisztelt vásárlókat (Èrmellèk, Hegyköz, Dèl-Bihar és a belènyesi medence), mellettük most is jelen lesznek ugyanakkor szatmàri ès szilàgysàgi termelők ès kézművesek, de érkeznek Kolozs megyéből is, a korondi kerámia àltal pedig Hargita megye is színesíti a terémkpalettát.

A megszokott, kimagasló minőséget képviselő termékek, úgymint méz, levendula termékek, hidegen sajtolt olajok, friss zöldségek és gyümölcsök, szörpök, lekvárok, mèzeskalàcs, különböző kézműves ékszerek és dekorációs termékek, natúr szappanok és kozmetikumok mind megtalálhatóak és megvásárolhatóak lesznek a standokon. Az őszi ültetési időszakra tekintettel a kínálatban ezúttal kiváló gyümölcsfa oltvànyok is megtalálhatóak lesznek, de virágok, és a kertekben fellelhető más dísz és haszonnövények is megvásárolhatóak majd, többek között Mateuc József csokalyi termelő egyedi és csodálatos tulipán hagymài.

A vásárból most sem fog hiányozni az elmaradhatatlan kürtőskalàcs, és a hamisítatlan kirakodóvásári hangulat. A szervezők szeretettel várnak minden kedves vásárlót, érdeklődőt.

Total
20
Megosztás
Előző bejegyzés

Őszi vásár a váradi Nagyvásár téren

Következő bejegyzés

Érmellék ízei és termékei vásár decemberben is

Total
20
Share