Érmellék ízei és termékei vásár decemberben is

Az Érmellék ízei és termékei vásársorozat idei utolsó kiadását rendezik meg Nagyváradon december 2-3-4 folyamán. A kirakodó helyszíne ezúttal is a Nagyvásártér (December 1 park) lesz, az esemény pénteken, szombaton és vasárnap egyaránt 10.00 – 19.00 óra között várja az érdeklődőket.

Az Érmelléki Gazdák Egyesülete szervezésében, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával megvalósuló eseményen a már megszokott gazdag és minőségi választék várja a kilátogatókat, akik ezúttal is különféle mézek, mézeskalácsok, natúr szörpök és lekvárok, sajtféleségek, ékszerek, dekorációs termékek, korondi kerámiák, hidegen sajtolt olajok, levendula termékek, friss zöldségek és gyümölcsök valamint különböző Érmelléken termelt virághagymák közül válogathatnak.

A vásáron négy megye több tájegységének termelői lesznek jelen, így az érdeklődők Bihar, Szatmár, Szilágy és Hargita megye őstermelőinek valamint kézműves mestereinek keze munkájának gyümölcseit csodálhatják, kóstolhatják, illetve vásárolhatják meg.  A hamisítatlan vásári hangulatot megidéző eseményről most sem hiányozhat sokak kedvence a kürtőskalács, ugyanakkor ízletes forralt borok mellett lehet majd melegedni és hangolódni az ünnepekre.

A szervezők ezúttal is a helyi és kézműves termékek népszerűsítését tartották szem előtt, hiszen a kistermelők nem csupán kimagasló minőséget, magas hozzáadott értéket tesznek a fogyasztók asztalára, de számukra valóban létszükséglet, hogy a multikkal való versenyben ők is eljussanak a fogyasztókhoz. A vásár szervezői szeretettel várják a vásári forgatagra a nagyváradiakat.

Total
104
Megosztás
Előző bejegyzés

Három napos termelői és kézműves vásár Nagyváradon

Következő bejegyzés

Pap Gábor művészettörténész és Szántai Lajos művelődéskutató tart előadást Nagyváradon

Total
104
Share