Érmellék ízei és termékei vásár lesz Margittán

Első alkalommal szervez kétnapos termelői vásárt Margittán az Érmelléki Gazdák Egyesülete. A cél ezúttal is az, hogy helyi termékek vásárlására buzdítsanak, felmutassák az Érmellék értékeit, lehetőséget adva a tájegység kistermelőinek, hogy megismertessék a vásárlókkal egyedi, kimagasló minőségű, magas hozzáadott értéket képviselő termékeiket, egyúttal kézzelfoghatóan, minél szélesebb körben népszerűsítve a régiót.

A vásáron, ahol érmelléki, valamint Szatmár és Kolozs megyei termelők és kézművesek lesznek jelen, az érdeklődők ezúttal is friss zöldségek, gyümölcsök, levendula termékek, natúr szörpök és lekvárok, sajtféleségek, mézek, ajándék és dísztárgyak, bőrdíszműves termékek, kaktuszok és pozsgás növények, házi készítésű édességek, ékszerek, borok és korondi kerámiák gazdag palettájáról választhatnak. Jelen lesz a margittaiak által jól ismert és kedvelt Balla Sándor Hamlex büféje is, mely finom falatokkal várja a vásározókat.

A vásári forgatagra július 17-18-án, szombaton és vasárnap kerül sor a margittai polgármesteri hivatal melletti parkban, délelőtt tíz és este nyolc óra között. A szervezők szeretettel várnak minden kedves vásárlót, érdeklődőt.

 

Total
40
Megosztás
Előző bejegyzés

Szent László-napi sokadalom és nagyvásár

Következő bejegyzés

Idén a Hegyközből indult útnak a partiumi búza a Kárpát-medencei Búzaösszeöntés Ünnepére

Total
40
Share