Az Érmelléki Gazdák Egyesülete egynapos szakmai kirándulást szervez a Budapesten idén immáron 77. alkalomal megrendezésre kerülő Országos Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár (OMÉK) –ra

Az ország legnagyobb és legismertebb mezőgazdasági seregszemléjére szeptember 23 – 27 között kerül sor a Hungexpo területén. A nagy tradiciókkal bíró agrárgazdasági rendezvény, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza első számú céljának tartja a fejlett, hatékony, környezettudatos kis- és középbirtokokra, családi gazdaságokra, őstermelőkre épülő mezőgazdaság, annak érékeinek, eredményeinek megismertetése a nagyközönséggel.

OMÉK

Az OMÉK 2015 koncepciójának legnagyobb újdonsága a régiós megjelenés, amely a helyi mezőgazdaság, a régió hagyományainak bemutatásával hozza közel a látogatóhoz Magyarország tájait. A nagyközönség nemcsak végigjárhatja és végigkóstolhatja a tájegységek ízeit, de haza is viheti őket, hiszen az OMÉK 2015 nemcsak kiállítás, hanem vásár is. Ráadásul ebben az évben jóval több kistermelőt, őstermelőt és családi gazdaságot szeretnénk bemutatni a nagyközönség számára, hogy igazán sokszínű és változatos élményekben részesüljön minden látogató.

Az eseményre az egyesület szeptember 26.-án szombaton egynapos busszal történő kirándulást szervez. Az utazás költsége 65 RON / fő. Az indulás a kora reggeli órákban történik Érmihályfalváról, a határátlépés a borsi határátkelőnél történik, így az Érmihályfalva – Nagyvárad útvonalon minden településről lehetőség van a felszállásra. Jelentkezés céljából illetve további információkért hívják bizalommal a 0756 530 912 –es telefonszámot.

OMÉK BEHARNGOZÓ YOUTUBE LINK

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük