2015. március 25-től indul az új pályázati időszak

Tisztelt gazdák, ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy 2015. március 25-től kezdődően ismét benyújthatják pályázataikat a 2014-2020-as Nemzeti Vidékfejlesztési Program keretein belül elérhető vissza nem térítendő Európai Uniós források lehívása érdekében.

George Turtoi, a Mezőgazdasági Minisztérium államtitkára az AGERPRES-nek adott nyilatkozatában elmondta azt is, hogy a 25.-ei kezdettel a gazdálkodók két kiírási rendszerben tudnak egyelőre pályázni: a fiatal gazda program és a mezőgazdasági vállalkozások fejlesztése. Az említett két kiíráson kívül, szintén a már említett dátumtól kezdődően, a Mezőgazdasági Kifizetési és Intervenciós Ügynökség (APIA) kirendeltségeinél (irodáiban) lehet igényelni közvetlen kifizetéseként a következő három besorolási kategóriában: mezőgazdasági környezet és éghajlat, ökológikus mezőgazdaság és az időjárási károknak kitett mezőgazdasági zónák.

A Nemzeti Vidékfejlesztési Program keretein belül induló pályázatok igénylői számára a tájékoztatói anyag megjelenése a hét folyamán várható az államtitkár nyilatkozata alapján.

Total
0
Megosztás
Előző bejegyzés

Érmelléki gazdák az Agromash agrárkiállításon

Következő bejegyzés

Uborka és fűszerpaprika termesztés az Érmelléken

Total
0
Share