Érmelléki gazdák az Agromash agrárkiállításon

Az Érmelléki Gazdák Egyesülete január 29-én látogatást szervezett az Agromash agrárkiállításra, melyre a budapesti Hungexpo vásárközpontban került sor. Bihar megye tizenöt településéről mintegy száz gazda vett részt az igencsak tartalmas kiránduláson. Csütörtökön korán reggel, két autóbusszal indultak útnak a résztvevők. Mivel nem ez volt az első találkozójuk, a gazdák ismerősökként köszöntötték egymást, és az utazás idejét kihasználva megvitatták egymással a mezőgazdálkodással kapcsolatos tapasztalataikat és az új esztendőre vonatkozó terveiket.

A budapesti vásárközpont 30 ezer négyzetméterén mintegy 300 kiállító várta a látogatókat, akik áttekintést kaphattak a magyarországi mezőgazdasági géppiac legújabb kínálatáról. A 33. AgrárgépShow-n jelen voltak a piacvezető cégek, márkák ugyanúgy, mint a kisebb vállalkozások, speciális szolgáltatásokat nyújtó cégek. A Biharból érkező résztvevők emellett szakmai előadásokat hallgathattak meg. Többen kihasználták a lehetőséget, és kisebb mezőgazdasági eszközöket, szőlőoltványokat, facsemetéket is vásároltak. A kiállításon való részvétel alkalmat teremtett az üzleti kapcsolatok kialakítására és az innovatív technológiák megismerésére is.

Egy közös vacsora után a gazdák azzal a következtetéssel indultak haza, hogy jó volna a Hungexpon látott innovatív technológiákat idehaza is alkalmazni.

Érmelléki Gazdák Egyesülete

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük