Tanulmànyút az Agromash expora – 2016

Az Érmelléki Gazdák Egyesülete a 2016-os évben is megszervezi a már hagyományosnak mondható tanulmányútját a Budapesten megrendezendő AGROmashEXPO –ra.

A budapesti Hungexpo területén megrendezendő kiállítás az idei évben január 27 és 30 között várja az érdeklődőket. Az expo igyekszik minél szélesebb választékot megjeleníteni az input-gépesítés-logisztika hármas tekintetében. A 38.000 négyzetméter összterülettel rendelkező 9 pavilonban a killátogatók AgrárgépShow, a MAGYAR KERT és a SZŐLÉSZET – PINCÉSZET szakkiállítások közül választhatnak érdeklődési körüknek megfelelően. A számos kiállítás mellett a rendezők nagy hagsúlyt fektetnek a szakmai konferenciáknak is, melyek során az agrárium aktuális kérdéseit vitatják meg a szakértők.

Egyesületünk egynapos szakmai kirándulást szervez az esemény alkalmával. Az utazás január 29-én (pénteken) a kora reggeli órákban történik konfortos autóbusszal. Az utazás költsége 65 Ron/fő. Jelentkezni és további információkat a 0756 530 912 telefonszámon lehetséges a szabad helyek függvényében.

A kiállítással kapcsolatos további hasznos információk az alábbi linkeken keresztül érhetők el:

Részletes kiállítói lista: http://agromashexpo.hu/hu/kiallitoi-lista

Részletes program: http://agromashexpo.hu/hu/programok-konferencia

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük