Szent Márton Napi Vásár lesz a nagyváradi Szent László téren

November 11. és 12-én az Érmelléki Gazdák Egyesülete immár harmadik esztendeje szervezi meg az Érmellék ízei és termékei nevet viselő vásársorozatát.

A Búzavirág védjegy alatt ismertté vált produktumoknak ezúttal a nagyváradi Szent László tér biztosít helyet. Érmelléki borászok, méztermelők és sajtkészítők termékeit vásárolhatják meg mindazok, akik az egészséges táplálkozás hívei, ugyanakkor hidegen sajtolt olajtermékekkel, egészséges gyümölcs- és zöldségfélékkel, házi szörpökkel, mézeskaláccsal és egyéb vásárfiával lephetik meg családtagjaikat, de akár kerámiatárgyakat, tiffany típusú üvegtermékeket (idén bőrdíszmű árúval is találkozhatnak a termék kedvelői) is vásárolhatnak a már jól ismert kézművesektől.

Az érmelléki, a hegyközi és a szatmári portékák mellett jelen lesz ezúttal is Tamási Áron szülőfalujából, Farkaslakáról a Kovács-kalács cég is, melynek kürtőskalácsai nagy keresletnek örvendtek valahányszor részt vettek az effajta vásárokon. A szatmárnémeti termékek az Aranykapu Kulturális Egyesület által vesznek részt a termékbemutatón.

Mindenkit szeretettel várnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük