IV. ÉGE Agrárkonferencia meghívó

Az Érmelléki Gazdák egyesülete idén is megszervezi hagyományos agrárkonferenciáját. Az immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő konferencia fő témái a területalapú támogatások maximális összegének lehívása és a húscélú állattenyésztés lesznek.

Meghívott előadóinkkal arra keressük tehát a választ, hogyan lehet a 2017-es esztendőben a Mezőgazdasági Kifizetési Ügynökségtől a legegyszerűbben és a legtöbb támogatást lehívni a jószágok és a művelt területek után, illetve hazai, magyarországi és szlovákiai előadóinktól a húsmarha tartásának és eladásának lehetőségeiről és a vidékünkön szinte teljesen megszűnt libatenyésztés lehetőségeiről fogunk előadásokat hallgatni.

A konferenciát megtiszteli jelenlétével a magyarországi Földművelésügyi Minisztérium képviseletében dr. Torda Márta osztályvezető.

A konferencián való részvétel megkönnyítésére a jelentkezők utazásához Szalacs, Érmihályfalva, Érsemjén, Székelyhíd és Bihardiószeg érintésével buszt biztosítunk. A konferencia zárásaképpen a résztvevőket szeretetvendégségre várjuk.

A konferencia helyszíne Paptamási település kultúrotthona, időpontja pedig 2017. február 25-e, 9 óra 30 perces érkezéssel. A részvétel előzetes regisztráció alapján történik, ezért kérjük, részvételi szándékát a 0756-530-912-os telefonszámon Laskovics István irodavezetőnél jelezzék.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

az Érmelléki Gazdák Egyesülete

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük