Eladó a portéka!

Február 27-én és 28-án az Érmelléki Gazdák Egyesülete (ÉGE) ismét megszervezi az Érmellék Ízei és Termékei nevet viselő kirakodó vásárt, amelynek ezúttal is a házi termékek adják hagyományos jellegét. A február végi termékfelhozatalra a nagyváradi Magnólia parkban (Rogériusz negyed) kerül sor, szombaton és vasárnap 10–18 óra között. A vásáron immár a tradícióknak megfelelően kézműves termékekkel, házi készítésű élelmiszerekkel, a régióra jellemző ízekkel, zamatokkal találkozhatnak a natúr áruk kedvelői. Méztermékek, friss zöldségek és gyümölcsök, hagyományos népi ruhák, kerámia termékek, levendula készítmények, különböző eljárással készült ékszerek és kiegészítők, ajándék és dísztárgyak, natúr-kozmetikumok, szörpök és lekvárok, valamint a híres csokalyi virághagymák is várják a vásárlókat.

A kézművesek, illetve a kistermelők az Érmellékről, a Hegyközből, Dél-Biharból, Szatmár, Kolozs és Hargita megyékből (Korond) több tíz standdal várják majd a vásárfia keresőket.

A kirakodó vásár szervezője ezúttal is az Érmelléki Gazdák és a Hegyközi Gazdák Egyesülete, támogatója a Bethlen Gábor Alap. Az esemény ezúttal is a Búzavirág védjegye alatt zajlik.

A hét végi vásár ezúttal is a járványügyi szabályokhoz igazodva nyitja kapuit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük