Érmellék ízei és termékei vásár májusban is

A hétvégén, május 13-14 során ismét megrendezik Nagyváradon az Érmellék ízei és termékei vásárt. Az esemény helyszíne ezúttal is a December 1 park beli Nagyvásártér lesz. Az Érmelléki Gazdák Egyesülete szervezte kirakodó szombaton és vasárnap egyaránt 10.00 – 20.00 óra között várja a kézműves termékek és a hamisítatlan helyi ízek kedvelőit.

A börzén a már megszokott gazdag és minőségi választék várja az érdeklődőket, akik ezúttal is különféle mézek, mézeskalácsok, natúr szörpök és lekvárok, sajt féleségek, ékszerek, dekorációs termékek, népi ruhák, korondi kerámiák, natúr szappanok és kozmetikumok, levendula termékek, friss zöldségek valamint különböző virághagymák közül válogathatnak. Jelen lesz a nagy népszerűségnek örvendő Kovács-kalács kürtöskalácsos is.

Az eseményen négy megye több tájegységének termelői lesznek jelen, így az érdeklődők Bihar, Szatmár, Kolozs és Hargita megye őstermelőinek valamint kézműves mestereinek egyedi termékeit vásárolhatják meg. A szervezők ezúttal is a helyi és kézműves termékek népszerűsítését tartották szem előtt, hiszen a kistermelők nem csupán kimagasló minőséget, magas hozzáadott értéket tesznek a fogyasztók asztalára, de számukra valóban létszükséglet, hogy a multikkal való versenyben ők is eljussanak a fogyasztókhoz. A vásár szervezői szeretettel várják a vásári forgatagra a nagyváradiakat.

Total
0
Megosztás
Előző bejegyzés

Búzaszentelési ünnepség volt Érmihályfalván

Következő bejegyzés

Partium zászlaja lengett Felvidéken

Total
0
Share